Goodbye Ruby Tuesday.

Goodbye Ruby Tuesday.

 I tisdags vaknade jag upp i ett redan städat hem, och väskorna till Norrland var redan packade. Så jag låg kvar i sängen och drog mig lite. Läste bloggar och kollade Tradera och sånt ni vet.
Sen var klockan halv elva och jag åt en snabb frukost för jag skulle promenera iväg till en loppis som öppnade elva. Banan och päronjuice fick det bli.  På väg till loppisen finns bland annat denna vilobänk i skuggan.
Och detta lilla torp med grind och allt. Tycker båda känns så härligt Astrid Lindgren.  Efter en lyckad loppistur mötte jag upp min kompis Mackan och hans hund Chelsea för lunch, jag fick en gigantisk vegansk wok och Markus åt en sallad.
 När jag kom hem bestämde jag mig för att måla tånaglarna i lila och glitter. Medan läste jag mer bloggar och kollade youtubeklipp.
Sedan badade jag och läste om första delen i denna postapokalyptiska serie om zombier. Fortfarande bra. Sen diskade jag och gjorde fint alla mina loppisfynd. Ett ljusbord som jag ska ge bort till Kalle som kommit in på konstskola, en ungsfastform med svampmönster, italienska sandaler i låtsasskinn, en liten Alvar Aalto skål från Iittala, vattenfärger, en skir vit klänning och rejäla grillspett med fina djur på toppen. Bra utdelning. Efter massor av matlagande, som kommer i ett separat inlägg, begav jag mig av till denna himmel.
 Packningen och jag skulle ta nattåget upp till norr på obestämd tid. Det var en fruktansvärd resa och det går inte alls att sova på sådana tåg ju. Inget wi-fi fanns det heller.Men sen hämtade min moster mig på stationen klockan sju på morgonen och jag fick en kopp kaffe och lite vindruvor hos henne i Umeå innan hon skjutsade hem mig till byn.

0 thoughts on “Goodbye Ruby Tuesday.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *