Fyndat på Röda Korset

Fyndat på Röda Korset

Titta här! 10 böcker i finfint skick för 22 kronor! Skrämmande, fantastiskt billigt! Jag älskar Röda Korset i Norrtälje. Pocketböcker för en krona, inbundna för fem. Ögat över månskäran började jag läsa förut men var tvungen att lämna tillbaka till biblioteket innan jag ens hann komma in i den så det känns riktigt fyndigt. Trollkarlen från Övärlden klassar jag också som fynd fastän utgåvan var sisådär, men jag vill ju ändå ha alla om Övärlden. Linne och hans apostlar har de mest fantastiska bilderna som man kan titta på i timmar. Och dessutom hittade jag en klänning också! Mycket givande vända, det enda dåliga med billiga böcker är att det blir tungt.

0 thoughts on “Fyndat på Röda Korset

  1. Jag brukar också bokfynda på Röda korset, jag har turen att passera en Röda korset-butik på väg till bussen. Slinker gärna in där och köper en bok för en femma, istället för att köpa en tidning att läsa på bussen.

    Carl Sagans Kontakt köpte jag också där för ett litet tag sedan, helt okej bok och jag kunde konstatera att filmen var boken trogen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *