Följ med mig!

Följ med mig!

Jag tänkte som ett morgon onsdagsnöje visa er var ni kan hänga med mig och bloggen. Klicka på bilderna för länkar där det går.

bloglovin

Ni kan följa mig på bloglovin, där ni får alla mina inlägg på raken, mycket smidigt om man har många bloggar att hålla koll på samtidigt.

Man kan följa mig på twitter, Caseofthebooks heter jag där men jag är inte våldsamt aktiv men det händer ibland saker där som inte händer på bloggen.

På pinterest sparar jag tjusiga bilder av saker jag tycker om, tillexempel har jag en pinboard avsedd endast för böcker och annat litterärt. Där heter jag crankoral. (För er som inte redan visste det är det för övrigt ett anagram på mitt namn.)

På instagram finns jag också och bestämde mig idag för att den skulle få en revival, även där heter jag crankoral. Detta är däremot en app för smartphones, inte för datorer om jag förstått det rätt så ladda ned den om ni har sådant.

På youtube finns jag med och heter där, sedan min ungdom Loista, ett finskt ord från Laaksos låt Loista Laakso, som i det sammanhanget betyder Great Valley, men jag insåg nu att Loista, skrivet ensamt, betyder parasiten istället… Nåväl man kan ju inte lyckas jämt. Där finns alla videor som jag lägger upp på bloggen samlade.

Någon facebook sida har bloggen däremot inte, och jag tror inte det behövs heller. Den är ju rätt väl representerad som det är ändå. Så följ med mig om ni vill!

4 thoughts on “Följ med mig!

    1. Instagram är… hur ska vi säga… som twitter med bara bilder kanske? Jo men det blir bra, en portal där man har vänner (följare), lägger upp bilder som folk hjärtar och kommenterar. Typ så 🙂

  1. HAHAHA jag dör så roligt det där med parasit. Kanske är lite morgontrött här borta men kan inte sluta fnissa 😀 Ska för övrigt ta och sätta mig och titta på dina youtube klipp nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *