Födelsedagspresenter.

Födelsedagspresenter.

Jag fyllde som sagt år förra veckan och jag tänkte att vi skulle kika på mina bokrelaterade presenter. Dels fick jag tidvändarhalsbandet, men det har jag redan skrivit om innan så det behöver vi inte titta närmare på.

Dessa är de böcker jag fick; Drottningen vänder blad av Alan Bennet, en tunn liten sak men som verkar trevlig. Alla får ligga av Henrik Fexeus, som jag inte vet om jag skall ta som en förolämpning eller komplimang. World War Z och The Zombie Survival Guide av Max Brooks, som jag önskade mig efter att Feuerzeung talat så gott om dem. Matched av Ally Condie, som verkar vara en bra YA bok. Och till sist City of Bones av Cassandra Clare, från serien The Mortal Instruments som verkar så bra att det är ett rent under att ingen översatt den till svenska ännu.

Och så detta! No Plot? No Problem! Det är ett bokskrivarkitt av Chris Baty, A treasure chest of tools, tips, and righteous gear to help you bash out a novel in a month. Detta har jag tänkt roa mig med i sommar nu när min kurs på skrivarakademien är över, jag snart får sommarlov från kulturvetarlinjen och jag inte ser ut att få mig ett sommarjobb.

Jag har inte velat börja förrän mitt uppsattsskrivande är över för det verkar så bra att jag skulle fastna direkt, men visst ser det fantastiskt ut?

0 thoughts on “Födelsedagspresenter.

  1. Åhå vilket underbart romanskrivarkit! Du måste skriva och berätta om hur det gick när du väl börjat (konstigt tempus det blev här men du fattar nog vad jag menar..). Är det en liten Stör Ej plansch att särra på dörren också eller?

    1. Nej, oh nu måste jag ju kika efter vad det är egentligen även om jag givetvis kommer visa när jag använt det också. Men detta innehåller det; ett kontrakt där man skriver under på att skriva en 50.000 ords novell (hjälp!), en handbok, kort (som spelkort ungefär, fast stötte) märkta med vecka ett, två, tre och fyra, en karta av något slag som skall hjälpa med inspirationen tror jag, en knapp (badge som man säger på engelska) att sätta på bröstet där det står Novelist, guldstjärnor, hemska små kontrakt där man lovar bort kära ägodelar till vänner om man inte har skrivit x antal sidor innan datum x, fyra stickers där det står ”Ask me about my novel!”, ett schema för 30 dagar med ens mål och sist men inte mist ett rött och argt kuvert med brev inuti där det står ”I quit!” på. Åh det är ett helt ljuvligt kitt! Finns på adlibris för ynka 135 kr; http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0811854833 och finns även en större handbok för bara 95 riksdaler http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0811845052 Vilken reklampelare jag kände mig som nu!

  2. Härligt med presenter, Matched, World War Z och City of Bones är jag också hemskt sugen på att läsa =)

    Hoppas de är bra!

    // Mirre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *