Fantastiska serier om äkta människor.

Fantastiska serier om äkta människor.

Titel: Utopi #4

Chefsredaktör: Fabian Göranson

Förlag: Kolik Förlag

Utgivningsår: 2011

Sidantal: 128

Betyg: 4/5

Recensions-ex: Nej

Nu börjar jag komma ikapp, skall snart få ge mig på det helt nya nummret. Men först måste ju denna recenseras. I detta nummer, #4, var Äkta människor det stora temat. Med fokus på SVT’s storsatsning med samma namn hade serieskapare fått göra serier. TV-serien har jag inte tittat på, av den enkla anledningen tidsbrist, men jag blir sannerligen sugen. Den långa intervjun med TV-seriens skapare gav verkligen mer smak, och nu är serien avslutad och man kan se den i dess helhet på svt.se fram till 17 april.

Det jag gillade allra mest i detta nummer var Sara Bergmark Elfgren och Karl Johanssons reklam sidor för Hubotar, fruktansvärt underhållande. Men hela tidningen håller som vanligt hög standard och gör mig inte det minsta besviken.

0 thoughts on “Fantastiska serier om äkta människor.

 1. Jag som TOKälskade tv-serien Äkta Människor bara måste läsa de numret ju ^^! Har hittills dock bara läst del ett så ligger lite efter….
  Se serien innan de är försent btw! Den är stört spännande!

  ——-
  på tal om något helt annat: Suck vad jag stör mig på wordpress kommentarsfält nu när man måste vara inloggad för att lämna en kommentar… Varje jävla gång lyckas jag glömma det och måste då skriva om hela kommentaren 🙁 Varför fixar dom iallafall inte så att de man skrevs sparas !? Morr på WordPress! Först var det Blogger som ändrade massor till det sämre och nu också WordPress. Inte hjälper det att klaga heller.. dom ändrar ju ändå inte tillbaka. *miriam leker bitter gammal tant*

  1. Skynda att läsa så skyndar jag att titta! Råbra deal 🙂
   Hopplöst det där! Jag har jätteproblem med att kommentera också, typ på din blogg kan jag inte kommentera som wordpress användare även fast jag sannerligen har en wordpress blogg utan jag får kommentera som öppen id eller vad det heter. Och tydligen kan man inte kommentera här hos mig med länkar om man har blogspot blog, fattar inte varför det skall vara så. Bloggande går ju ändå ut på gemenskapen och då skall de som driver blogghotell se till att det är så smidigt som möjligt att socialisera!

   1. Eller hur! Blir tokig. Man känner sig så hjälplös som bloggare är ju deras jävla fel!

    Så här står det i mina bloggkommentarsinställningar ”Vilka får kommentera? Vem som helst – inkluderar anonyma användare ” ….. men tydligen stämmer inte det då 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *