En timma till bokrean börjar.

En timma till bokrean börjar.

images

 

Jag har ju egentligen köpstopp och vad jag har sett av bokrean hittills i kataloger och så har sannerligen inte lockat nämnvärt. Däremot har en av de små oberoende bokaffärerna här i staden nattöppet ikväll och jag kan ju inte låta bli. Det kan ju vara trevligt att bara vara där. Bara för att se vilka andra som tycker så mycket om böcker att de står i kylan vid tolvslaget. Så jag och mamma har bestämt oss att klampa dit. Nu börjar vakan. En timma till avgång.

0 thoughts on “En timma till bokrean börjar.

  1. Ah, coolt med nattöppet ändå. Eller inte coolt kanske men kul! Kommer nog precis osm du gå till en affär och strosa runt lite 🙂 Fast känner jag mig själv rätt kanske jag inte kommer därifrån tomhänt, trots att det är tanken då inget speciellt har lockat 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *