En ny familjemedlem.

En ny familjemedlem.

Jag har haft som mission att skaffa ett piano sen jag flyttade till Stockholm. Internet och piano var alltid planen. Och jag har verkligen raidat Blocket, och vissa dagar hört av mig på flera annonser utan lycka, alltid hade någon annan hunnit före.

Tills i fredags. Då hittade jag denna rödvita dröm! <3

I går hämtade pappa och jag hem det. Nu står det och lapar sol och acklimatiserar sig och kommer till rätta. Tror vi kommer trivas så himla bra ihop.

0 thoughts on “En ny familjemedlem.

    1. Tack snälla! Åh, ja, fattar avundsjukan, kände så konstant innan också, rekommenderar verkligen Blocket, det kostade egentligen bara hämtningen :O Men fattar om det kanske känns dumt att skaffa piano när en bor i andra hand :/

  1. ? Wow vilket fint. Har oxå alltid velat ha ett piano. Nu bor jag i ett hyreshus där en granne ställt ett piano i källarförrådet. Jag smygspelar på det när han är på jobbet. Tyvär har några tangenter tappat spänsten så när man trycker ner dom fastnar de nerslagna, så jag har utvecklat en speciell teknik där jag hastigt får dra upp tangenten först innan jag slår ner den. Ja fattar inte varför han förvarar pianot i källaren, fast det är fördelaktigt för mej förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *