En andra frukost.

En andra frukost.

 

Detta kan vara det ljuvligaste någonsin. Den 21 september är det 75 år sedan Bilbo för första gången publicerades. Och nu har någon/några (har lite svårt att se vilka som ordnar faktiskt) bestämt att detta, klockan 11.00 den 21 skall firas med en andra frukost. På hemsidan kan man ladda ned frukost material, med pyssel och koppunderlägg och recept och annat att skriva ut, och lära sig mer om detta fantastiska påhitt.

0 thoughts on “En andra frukost.

  1. Som jag förstår det är det Harper Collins, som ger ut Tolkiens böcker i Storbritannien, som ligger bakom sajten. Lysande initiativ, oavsett.

    1. Hurra! Åh vad roligt! Om jag också jobbade den dagen skulle jag tvinga alla att vara med, nu funderar jag starkt på att bjuda hem istället! Själv kommer jag slå på stort i alla fall, om jag så skall sitta själv vid frukostbordet!

    1. Ja eller hur! Jag har skrivit ut allt frukost material, t.ex. 14 sidor som skall bli en vimpel att sätta upp på väggen. Mycket festligt givetvis, min mor och hennes skrivare insåg dock inte festligheten lika väl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *