Du sprang ifrån mig. Du lämnade mig kvar i farligheten!

Du sprang ifrån mig. Du lämnade mig kvar i farligheten!

20140423-073644.jpg
Idag vaknade jag och kände mig fel. I ärlighetens namn vaknade jag först klockan fyra, sedan klockan fem och till sist fem i sex av klockan som ringde, men alla tre gånger var det något som skavde. Ni vet hur det är, som om något har hänt under natten som man inte kan sätta fingret på.
Hur som helst, till slut har jag äntligen lyckats få upp mina hyllor och böckerna in i hyllorna, så nu ser det ut så här, vad tycker ni?
Shakespeare-hyllan får inte längre vara med, och kurslitteraturen har fått flytta ned till mitt förråd, men för övrigt är allting tillsammans.

20140423-074044.jpg
Idag är det världsbildens dag, och det finns så många fantastiska böcker att välja på i hela vida världen att en blir yr bara av att försöka föreställa sig det. Men jag tog i alla fall med mig Tove Janssons Kometen kommer för att läsa om. Sniff säger där en så fantastiskt hjärtskärande sak, (som för övrigt inte gjorde under för dagens skevhet), när Mumintrollet överger honom i skogen, till förmån för havet;

Du sprang i från mig. Du lämnade mig kvar i farligheten!

Till detta ackompanjeras jag av av Florence + Machine’s MTV unplugged album och solen strilar in genom bussfönstret. Det blir nog en fin världsboksdag ändå. Vad läser ni idag?

0 thoughts on “Du sprang ifrån mig. Du lämnade mig kvar i farligheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *