”Det man har visat är hur svårt det kan va att hitta en rik man med ett sinne i frid, du kan inte köpa din ungdom tillbaks.”

”Det man har visat är hur svårt det kan va att hitta en rik man med ett sinne i frid, du kan inte köpa din ungdom tillbaks.”

img_9024 

I natt vaknade jag här, men klockan fyra och trodde att jag hade försovit mig.

Idag bär jag en kombination av detta:

img_9496

Detta;


Och detta:
img_9367

Idag åt jag detta till lunch:


Idag lyssnar jag på detta:

img_9500 

Idag har jag också trängts med Gösta Ekman på Myrorna, vi ville kolla i samma hylla samtidigt. Jag har jobbat och är på väg till skolan, däremellan hittade jag mängder av fynd på Myrorna, Stadsmissionen och Röda korset, tänkte visa imorgon. Och idag är jag fortfarande så himla trött.

Hur går er torsdag?

0 thoughts on “”Det man har visat är hur svårt det kan va att hitta en rik man med ett sinne i frid, du kan inte köpa din ungdom tillbaks.”

    1. Ja! Jag hatar när det händer, och det gör ju alltid det när en ska jobba dessutom!
      Tack snälla, den är så himla varm och go också, lite smala ärmar för att få plats med riktigt tjocka tröjor under (eller så beställde jag för liten) men annars är jag supernöjd! Härifrån! http://bit.ly/1WhkyPR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *