Det jag söker finns inte här.

Det jag söker finns inte här.

Jag vet inte vad jag skall skriva. Det är egentligen inte ens passande att jag bloggar. Men jag tänkte bara säga att jag måste ta en paus på några dagar för det känns nästintill perverst att göra något så normalt som att blogga just nu. Jag återkommer när det gått över lite grann eller när jag helt enkelt måste tänka på något annat. En nära vän gick precis bort och jag kan inte fokusera på det här. Att skriva de här få raderna tog nästan en kvart för jag vet verkligen inte vad jag skall säga.

0 thoughts on “Det jag söker finns inte här.

  1. Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag hoppas du mår så bra som du kan i en sådan fruktansvärd situation. Ta hand om dig och gråt, gråt, gråt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *