Den magnifika födelsedagstävlingen!

Den magnifika födelsedagstävlingen!

Hurra! Hurra! Hurra! För att fira ett helt år av bloggande tänkte jag ställa till med tävling! Som pris utlovar jag här med ett Postens paket storlek L sprängfyllt med hemliga överraskningar, allting roligt jag bara kan komma på att stoppa i men givetvis kommer det vara till viss del bokrelaterat. En av anledningen till att jag vill att innehållet skall vara hemligt är att om vinnaren råkar vara en bloggare, så jag kan plugga in mig på personen, så vill jag fylla det med det som passar verkligen den vinnaren!

Så här går tävlingen till:

Först och främst måste du bo i Sverige för att kunna delta, eller ha en släkting eller så i Sverige som jag kan skicka priset till. Du behöver däremot inte ha varken blogg eller twitter för att delta, det förbättrar bara dina chanser för att vinna!

Sedan skall du skriva en kommentar på detta inlägg och då får du en lott. Detta kan du bara göra en gång.

Skriver du om och länkar till denna tävling på din egen blogg, kommentera detta inlägg och länka till inlägget på din blogg och du får en till lott.

Skriver du om och länkar till denna tävling på din twitter, kommentera detta inlägg och länka till ditt tweet och du får en till lott.

Du kan alltså samla ihop tre lotter. Tävlingen pågår till nästa fredag. Alltså den 6 april, långfredagen. Klockan 15.00 stängs tävlingen och då skriver jag ut allas lotter och drar en vinnare. Någon gång efter 15.00 tillkännages vinnaren här på bloggen!

May the odds be ever in your favor!

155 thoughts on “Den magnifika födelsedagstävlingen!

 1. Jag har varken blogg eller twitter, men känner mig tursam och kommenterar iaf här! 🙂
  Grattis till ett år i bloggsfären, hoppas på många fler!

   1. Jag har också skrivit om den på min facebook, men kan tyvärr inte länka här eftersom jag vill hålla mitt namn hemligt offentligt, men jag tror att du kan se det ändå! Oklart om du ser ändå, eftersom jag är en halvhemlig person på facebook, krånglig jag är!

 2. Yay! Jag varken bloggar eller twittrar, men jag vill ändå vara med och tävla 🙂 För övrigt har jag inte läst din blogg så länge, men den är fin. Sticker ut ur mängden på ett väldigt charmigt sätt.

 3. Men oj, ett år redan! Det är nästan helt sjukt vad tiden går. Jag hoppas att du inte planerar att lägga av med bloggandet inom den närmsta tiden, för att din blogg är så bra. Hurra och grattis!

  1. Klart det gills, hade tänkt ha det som alternativ men tänkte att det skulle bli bökigt om man inte är kompis på facebook men egna initiativ uppmuntras alltid!

 4. Grattis! Min blogg fyller också ett år, imorgon närmare bestämt. För mig kom dock jubiléet så hastigt på att jag inte har tänkt på att anordna någon tävling… Får försöka fixa det en annan gång.

  1. Hahaha tack, åh då är min blogg den där jobbiga bloggen som går omkring och mallar sig för din blogg och säger att den är äldre fastän det bara handlar om några dagar! Men du får ju vara med i min tävling istället, det är bra det med 🙂

 5. Grattis! Är du säker på att det verkligen bara är ett år? Känns som jag följt din blogg mycket längre. Låter som en riktig dundertävlingen. Bloggar om det och skickar ut länk till inlägget på twitter och fb.

  1. Ja visst är det märkligt? Känner mig väldigt gammal i gemet men det är knappt så stödhjulen är av tydligen. Schysst! Då får du en hel hop med lotter 🙂

 6. grattis på födelsedagen! klart att jag vill vara med i tävlingen! jag älskar bokrelaterade paket! och jag kommer att skriva en rad om detta på min blogg

 7. Hm, jag tror inte att min kommentar kom med? Jag gör ett nytt försök 🙂 Vill självklart vara med och tävla om ett personligt pris, jättekul idé 🙂

 8. OK, ser nu att det är mina inlägg med länkar i som inte syns. Storrt grattis på födelsedagen! Jag har bloggat, twittrat och facebookat för att få många lotter, men tyvärr kan jag inte länka till inläggen…

  1. Märkligt att det har slutat funka eller inte går för vissa att posta länkar, men jag skriver upp dina fyra lotter! Tack för grattisen 🙂

 9. Böcker är det bästa som finns så självklart ska jag vara med och tävla 😀 Ska länka och skriva om tävlingen på min bokblogg 😉
  Kram!

 10. Grattis i efterskott!! 😀

  Fjärde försöket att posta en kommentar nu, har uppenbarligen samma problem som Lyran. (kan inte länka) Men jag har bloggat om din tävling iaf 🙂 (kolla gärna inlägget, la upp en gullig bild ^^ )

  1. Tack så mycket! Ja jag börjar misstänka att det är från vissa webhotel men inte kan länka, måste verkligen kolla upp det där! Väldigt gullig bild 🙂

 11. Grattis i efterskott! Jag postade en kommentar igår med direktlänk till mitt blogginlägg om dig på min blogg Havsdjupens sal, och trodde att du skulle godkänna det innan det kom upp bland kommentarerna men ser nu att jag haft samma problem som Lyran och Elina. Försöker igen att posta min kommentar! Roligt initiativ med en tävling och grattis än en gång!

 12. Grattis i efterskott! Jag postade en kommentar igår med direktlänk till mitt blogginlägg om dig på min blogg Havsdjupens sal på blogspot, och trodde att du skulle godkänna det innan det kom upp bland kommentarerna men ser nu att jag haft samma problem som Lyran och Elina. Försöker igen att posta min kommentar! Roligt initiativ med en tävling och grattis än en gång!

 13. Har tyvärr inte blogg eller twitter…
  Hoppas på vinst ändå! 😀
  Grattis till bloggfödelsedagen 😉

 14. Självklart vill jag vara med i utlottningen!
  (Testar att kommentera utan länk och ser om det går bättre… jag har iaf bloggat om tävlingen på boklandskap.blogspot.com).

 15. Det här är ju otroligt. Det är sjätte gången jag skriver en kommentar här. Personligen tycker jag ju att rätt ska vara rätt. Även om jag har mejlat Clara och meddelat att jag har försökt kommentera så tycker jag ändå att det bör finnas en kommentar från mig här för att vara med i tävlingen.

  Det är superkul att du har bloggat i ett helt år! Grattis!

  Jag vill ju jättegärna vara med i tävlingen.
  Jag har tipsat om tävlingen på:
  -bloggen (http://jenny.jennytranslation.com/2012/04/02/the-curious-case-of-the-books-har-tavling/),
  -twitter (https://twitter.com/#!/knasentjej)
  -facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002367627261).

 16. Vilken helt fantastisk tävling! Håller tummar och tår på att man kanske kan vinna, en perfekt tävling då snart två veckor i Egypten ska avnjutas och böckerna läses på löpande band då!:)

 17. Gör också ett försök för tredje gången, min kommentar vill visst inte vara med 🙁 men jag vill gärna tävla! Grattis på ettårsdagen!

 18. Jag har varken blogg eller twitter men jag kan ju kommentera iaf 🙂
  Är gärna med och Grattis förstås!

  1. Jag verkar ha samma problem som flera andra, kommentarerna med länkar i försvinner. I vilket fall som helst har jag både bloggat och skrivit ett facebookinlägg (på bloggens facebooksida), så jag hoppas att det går att hitta!

 19. Böcker, tävlingar och FREDAG – kan det blir bättre?
  Grattis och fortsätt blogga!

 20. Jag är med, men eftersom jag bor i Luxemburg så får jag be en släkting att ta emot paketet. Sedan så får du nog mejla mig ;P
  Ska skriva om det.

 21. Åh, vilken fantastisk tävlingsidé! Jag är absolut med!
  Jag har även länkat på min twitter hannasofiia (Hanna Törnquist)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *