Bokmässan på hemmaplan!

Bokmässan på hemmaplan!

Då jag inte är på bokmässan kör jag all in på hemmaplan. Ikväll vankas det finmiddag med eliten, a.k.a. mina sambosar. Istället för att dricka rödvin och äta räkmackor lagar jag långkok med potatisgratäng och helstekt fläskfilé. Det är i och för sig mycket möjligt att det dricks lite vin här med, jag tänker inte lova något annat! Sedan tänkte jag tvinga dem att spela ett parti Alfabet med mig, då jag igår gjorde mitt värsta nederlag någonsin i Geni. Sedan skall jag sortera bland böckerna och leta fram någon samling av Bröderna Grim, för på rak arm är dem de enda tyskspråkiga författarna jag vet att jag äger och vill läsa. Eller så övertygar jag hemmet att se, den vad jag minns inte helt lyckade, filmen The Grim Brothers. Så går alltså dag ett till på den egengjorda bokmässan. Inte fy skam ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *