Blonde on blonde.

Blonde on blonde.

Bara en liten uppdatering och fredagshälsning innan jag går till jobbet. Så här blond blev jag igår kväll, men jag sitter just nu med ännu en färgning i, så det skall bli riktigt, riktigt ljust. Tanken är något sådant här:

Sedan såg jag en makalöst fin dokumentär igår, The genius of Dahl, givetvis om Roald Dahl.

Kolla vettja! Nu skall jag tvätta ur håret och gå och knega, sedan vankas öl!

8 thoughts on “Blonde on blonde.

  1. Oj va snabb du var med att blondera håret! Lycka till med att få ut det gula tror att det kommer bli asbra när det är klart, silvershampo är magiskt har jag fått höra . Blondering är verkligen en process tyvärr. Modig du är som vågade, vill själv testa nån gång ^^

    1. Hahah mm, det tog dock 9 förpackningar färg innan det var färdigt… Nu är det nästan blont, utan gult alltså, i hela håret, resten verkar inte vilja sig men jag har också hört att silvershampo skall vara magi! Hahah ja process är bara förnamnet, men det känns lite som att det var värt det just nu. Om du prövar, se till att du inte har mycket att göra i två dagar typ, det var inte jättekul att gå till jobb och skola mellan vändningarna 🙂

    1. Haha härligt 🙂 Silvershampo är införskaffat och det skall nu bli vitaste vitt! Marilyn vitt 😀 Nu måste jag bara lära mig göra trixiga frisyrer också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *