Bloggens första bokvideo!

Bloggens första bokvideo!

Just idag är jag inte plugglad. Så jag gjorde en bokvideo till er istället! Men ni får överleva att jag är nyduschad och osminkad och mest egentligen svamlar, nästa gång gör jag det ordentligare och mer genomtänkt för det här var ju roligt!

Edit: Böckerna jag pratar om är de här:

Roten till det onda av Peter Robinson

Hitta gärningsmannen: den svarta djokens hemlighet av Julian Press

Hitta gärningsmannen: brottsplats Kråkslottet av Julian Press

Tom Sawyer av Mark Twain och Rad Sechrist

Love Hurts av Kim W. Andersson

 Vad gör du då mitt hjärta av Sesyle Joslin och Maurice Sendak

0 thoughts on “Bloggens första bokvideo!

  1. Ja jag blev råtaggad på det här, vill sitta i en läderöronlappare, snurra en wirre, röka pipa och prata om gamla klassiker. Bokprat alá Hugh Hefner om du fattar 😀

   1. Hahaha! Tycker att det låter som en utmärkt idé ju. Typ SVT:s boktipset a la thecuriouscaseofthebooks fast dekadent. jag skulle absolut kolla varje vecka 😀

    1. Ja åh vilken dröm, riktigt dekadent skall det vara! Tydligen talar jag väldigt övertygande om böcker och litteratuvetenskapliga läror när jag är på det humöret på fyllan så det skulle ju vara toppkul! Kanske skall börja med Förfesta med böcker innan jag går ut på fredagskvällarna 😀

 1. Fram för fler bokvideor! Hur kul som helst att titta på – fick massa bra boktips också 🙂 Sedan måste jag ju tillägga att det var extra spännande att du inte själv visste vad paketet innehöll och att du bara körde på – värsta bokpratarproffset 🙂

 2. Jag tycker inte att du nödvändigtvis behöver vara mer förberedd nästa gång – jag tycker det kändes avslappnat och jag tycker det var en bra bokvideodebut, så när du är av med oskulden (den jag fortfarande har kvar när det kommer till detta fenomen) så får du väldans gärna fortsätta. (:

   1. Den är fin, jag gillar bilderna. historien är lite flummig. drömsk om man kan säga så. Det handlar om Mickey som vaknar mitt i natten å ramlar ur sin säng ner till ”the night kitchen” där bagarna först tror att han är ingredienser till deras kaka. Sen gör han ett flygplan av deg för att hämta mjölk till dem. Sen när det är gjort gal han som en tupp å tar sig hem. Som sagt flummig är bara förnamnet.

 3. Gu va mysig med video =) Gör mer mer!
  Sitter bara och ler 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *