Att stjäla eller att inte stjäla.

Att stjäla eller att inte stjäla.

Denna ljuvliga måndag ägnar jag så smått åt vår städning och strukturering, viker tvätt, sätter in i pärmar, renbäddar och sådant där ni vet. Iklädd denna fantastiska t-shirt (bortse gärna från spegelvändheten, hittade inte mobilen i röran och fick nöja mig med webkameran), den är inte min. Den är i min ägo för tillfället men jag äger den inte. Den tillhör min granne (före detta stora kärlek, väldigt nära vän, partner in crime osv.), härom veckan gick jag raka vägen hem till honom efter jobbet och sedan skulle vi gå ut och dricka öl och jag orkade inte gå hem och byta om innan så jag fick låna denna. Nu kommer vi till det luriga, tycker ni att jag måste lämna tillbaka den? Eller kan jag vara så pass oförskämd att jag väntar tills han ber om att få tillbaka den (tar tillbaka den med våld)? Till saken hör, nåja, att han 1, aldrig använder den, 2, får så mycket mat han vill av mig, 3, skall få hjälp med att sy 700 00o (typ) meter gardiner av mig imorgon, 4, den ser antagligen bättre ut på mig. Så vad säger ni, stjäla eller inte stjäla?

0 thoughts on “Att stjäla eller att inte stjäla.

    1. Haha för att jag inte vill att han skall säga nej, och jag har redan fått tre tröjor av honom, fast de var visserligen köpta till mig också.
      Skönt att jag har ditt stöd i denna blivande stöld 🙂

  1. Du kan ju alltid låna lite på obestämd framtid.. 😉 Så länge han inte älskar tröjan över allt annat så kan du säkert ha den. Men som Miriam sa.. varför inte bara fråga? Du verkade ju ha ganska många bra argument..
    och åter igen som Miriam sa.. är det inte ett alternativ.. själ! 😀

    1. Jag gillar principen låna på obestämd framtid! Klingar bättre än stjäla! Jag misstänker att han inte älskar den mer än allt eftersom jag aldrig sett honom i den. Som jag sa till Miriam vill jag inte fråga för jag har redan fått tröjor :/ Och dessutom har han ett par jeans jag helst vill ha som jag aldrig lyckas låna obemärkt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *