Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar, det är att leva.

Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar, det är att leva.

20120104-014614.jpg
Mot allt mitt sans och förnuft hade jag tänt att vara med i Ord och inga visors Strindbergsutmaning. Strindberg och jag har aldrig riktigt kommit överens fastän jag tycker att gipsbystarna på honom är fruktansvärt tjusiga och att han från stund till stund har sagt mycket träffande saker. Men nu tänkte jag alltså ge honom en ordentlig chans, han firar ju ändå 100 år som döing. Jag tänkte börja med att läsa ett par sidor varje dag ur Strindbergs Sagor, för sagor tycker jag ju ändå om och jag har en bra illustrerad upplaga så då kanske det hela blir roligare. Sen får vi verkligen se hur det går efter det. Men jag har ett par böcker till att roa mig med av honom och mamma har nästan alla skulle jag tro. Något borde jag väl tycka om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *