Another year over, a new one just begun.

Another year over, a new one just begun.

Antagligen vet ni inte om detta, för jag har inte förvarnat det minsta. Men idag fyller denna blogg ett helt år. 218 inlägg skrivna, betydligt, betydligt fler lästa av andra bloggares, mängder av kommentarer och framför allt en hiskeligt många böcker, både lästa och olästa. Jag gillar det här med att bokblogga och kommer förhoppningsvis fortsätta många år till. Senare idag händer det något roligt så då får ni komma tillbaka! Nu skall jag fira med att gå och fika!

0 thoughts on “Another year over, a new one just begun.

  1. Jag har en relativt nystartad blogg och hoppas jag också kommer hålla den igång så att den kommer få fira ett år! Grattis till er båda! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *