Anfall är bästa försvar.

Anfall är bästa försvar.

 

Jag fick just ett mail om att det senaste numret av The Walking Dead Anfall är bästa försvar, från finfina Apart förlag, nu går att köpa. Jag beställde direkt, för nu har jag väntat allt för länge. Och det spelar faktiskt ingen roll att jag nyss fick hem flera nya serier att läsa. Jag åkte ju inte på bokmässan. Ett argument som kommer hålla hur länge som helst känns det som.

0 thoughts on “Anfall är bästa försvar.

  1. Smart!
    Vilket mail var det?
    Ledsen att den dröjt. Game of Thrones drog ut lite på tiden och av ekonomiska skäl är vi tvugna att trycka så mycket som möjligt på samma gång för att få ner kostnaderna. Kul att du är på hugget!

    1. Hade lagt den på bevakning på adlibris för någon månad sedan eller längre när jag började tagga! Hoppas den hinner komma innan helgen men ibland kan adlibris vara onyttigt långsamma!

      1. just nu är vi ännu mer långsamma… fick den PRECIS till bokmässan, den väntade på oss i montern torsdag morgon. Men vi jobbar på en webbshop som gör att man ska kunna handla den smidigt direkt från oss också. Men tills dess är nog andra kanaler snabbare. Vi fokuserar trots allt mer på en så bra produktion som möjligt än själva logisitiken för tillfället… Alla är bra, men på olika saker – och logistik kan ju andra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *