And if it starts to rain, keep on dancin’ in the rain

And if it starts to rain, keep on dancin’ in the rain

Jag glömde helt enkelt bort att dokumentera helgen. Jag hade för roligt. Men dessa tre bilder har jag ändå att bjuda på. I fredags var jag på födelsedagskalas på Ugglan så på lördagen stannade jag bara hemma, hasade runt i en Marimekko-klänning och såg klart Fargo.

I söndags var jag på ettårskalas och namngivning för min kompis Stefans son Adrien. Mycket fint. Överlag är jag ju inte så impad av kids, men denna knubbis tycker jag om.

Kalaset var på Norrtäljes bergstopp och såhär var utsikten när dopet var över och det var dags att gå. Det kanske inte syns, men det känns som om våren är på väg nu.

0 thoughts on “And if it starts to rain, keep on dancin’ in the rain

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *