All things wonderfull.

All things wonderfull.

Jag har samlat på mig ett antal bilder här och var ifrån på internet, som på det ena eller andra sättet oftast har med böcker att göra. Tyvärr har jag inga källor kvar men vi kan väl kika lite ändå, det är hemskt mycket fint.

Detta citat ac C.S Lewis i detta utförande skulle vara en underbar tavla.

Den ryska designern Ulyana Sergeenkos första kollektion är underbar och jag tänker inbilla mig Cathy d.ä. i Svindlande Höjder så här resten av livet.

En bild från ett The New Yorker nummer i somras. Så sorgligt och fint.

Okej, utförandet på detta citat är absolut inte lika välgjort som det första, men Bob Marley tänker så rätt.

Ett spritskåp byggt av en gammalresväska, skulle säkert funka strålande att göra en minibokhylla av också!

Denna bok heter Var är Alaska? på svenska tror jag, om jag inte minns fel. Jag älskar det här citatet, boken i sig var jag inte så förtjust i men, ”if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.” är strålande.

Finfina omslag med tillhörande bokmärken någon konststudent har roat sig med att göra.

Det var ungefär vad jag hade just nu. Jag sitter på tåget som är tre timmar försenat och jag är mäkta bitter.

0 thoughts on “All things wonderfull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *