Alfabetets användning anar aporna aldrig.

Alfabetets användning anar aporna aldrig.

Jag vill också vara med på den hära roliga utmaningen med att hitta titlar från hela alfabetet i sin egen bokhylla. Jag vet inte riktigt varifrån den härstammar från början men verkar vara väldigt poppis just nu. Så jag vill också vara inne och med! Reglerna är jag heller inte riktigt med på men jag tänker såhära, har jag fler än fem titlar på bokstaven det är tal om får jag välja ut fem. Några begränsningar måste ju även jag ha. Nåja till hyllorna!

Alice i Underlandet av Lewis Carroll, denna skulle jag kunna fylla alla fem platser med för jag har så många olika utgåvor av boken. Och fler. Men den får nöja sig med en plats.

Adventure – Landet där allt kan hända av Christer Dahl, har inte läst ännu och det finns inte mycket att hitta om den så det kanske är dags att ta tag i.

Alienologi av Dugald A. Steer, ännu en sådan där fantastisk bok med flikar och prover och brev som jag älskae.

Agaton Sax och de slipade diamanttjuvarna av Nils-Olof Franzen, älskar älskar de vitsiga titlarna. Länge sedan jag läste böckerna dock.

Agnes Cecilia av Maria Gripe, en riktig klassiker. Även filmatiseringen fann jag tämligen stålande.

0 thoughts on “Alfabetets användning anar aporna aldrig.

  1. Idéen kommer från min lilla blogg, men jag har tagit bokstäverna lite hipp som happ 🙂

    Alice i Underlandet är ju en riktig klassiker, och Agnes Cecilia minns jag att jag älskade som barn, så tänkte läsa om den snart och se om den fortfarande är lika bra 🙂

    1. Åh vad roligt att det var du som kom på det!
      Har du sett den gamla tv-serien Agnes Cecilia? Den är ett riktigt stycke nostalgi den med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *