30 Days Of Books, Day 14.

30 Days Of Books, Day 14.

Åh idag är jag glad som bara den, jag har fått finfina recensions ex och skall helt enkelt strunta i att bara hålla mig till mina uppsattsböcker och få läsa dem ändå! Men idag först. Favorite book of your favorite writer. Ray Bradbury etablerade vi som författare igår. Och att välja en av hans böcker är nästan lika svårt som att välja en författare. Men jag väljer nog Fahrenheit 451 i alla fall för att det var den första jag läste. Jag var nog inte mer än 13 och det var gigantiskt att läsa den. Första framtidsskildringen jag läste och definitivt första dystopin. Det var början på en livslång kärlek.

Min bok är inte alls sådär fin. Min är en tunn pocket från En bok för alla, och ägaren innan mig hade dessutom plastat in den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.