30 Days Of Books, Day 11.

30 Days Of Books, Day 11.

Jag är litet berusad nu och litet försenad, klockan är ju över tolv men jag tänker att det gills nog ändå för tidigare idag har tiden inte funnits. Jag kommer nog aldrig bli en bra helgbloggare. Hursom; dag 11, A book you hated. Jag är ju av princip ingen hatare, märker jag att jag inte gillar något så lägger jag av kvick och så var det ur världen. Men jag minns att Flugornas herre av Golding var aldrig någon hit hos mig. Och jag tyckte verkligen inte om House of night-serien av P.C Cast fastän man skulle kunna tro det. Men annars kan jag inte komma på något. Jag tycker om böcker så mycket så jag vill inte lägga energi på att skaffa mig hatobjekt i mitt favoritintresse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *