30 Days Of Books, Day 10.

30 Days Of Books, Day 10.

Nu är det fredag, och lika mycket som jag gillar att stänga in mig och läsa är jag förtjust i helger med öl och umgänge. Och idag står det både middagsbjudning och kolla på spelning på programmet så det kanske inte blir några mer inlägg än det här idag. Dag 10; Favorite classic book. Här tänker jag, tjock, mer än hundra år gammal, vuxenbok. Annars har jag för många att välja på. Men det var rätt lätt ändå. Wuthering Heights av Emily Brontë. Den är bra på alla möjliga nivåer och jag hejjar alltid på Heathcliff, Cathy d.ä. tycker jag kan vara rätt så avskyvärd från stund till stund men på det hela taget är det en storslagen bok.

Här är två av mina egna utgåvor, behändigt små nog att stoppa i jackfickor. Men jag vill ändå ha de båda senaste utgåvorna av Penguin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *