30 Days Of Books, Day 04.

30 Days Of Books, Day 04.

Idag har jag hunnit varit på två loppmarknader innan klockan ens var tolv. Jag hittade bara en bok, Ängelns lek av Carlos Ruiz Zafón, inbunden och oläst för femton kronor. Visserligen har jag den redan men just nu är den på besök hos min kusin vilket jag ångrar då jag vill läsa om den så det passade ypperligt! Dessutom hittade jag en skotskrutig dramaten också som kommer vara strålande till alla mina tunga bokköp.

Men åter till dagordningen, det är  dag fyra nu; 04, Favorite book of your favorite series.

Det blir lite lättare än vanligt idag då jag redan igår etablerade favoritserie så nu har jag egentligen bara sju böcker att välja på.Egentligen tycker jag att det är lite skandal att behöva välja bland dessa böcker men måste jag så måste jag. Och för mig måste det vara Harry Potter Och Fenixordern, inte bara för att den är tjockast med sina 1001 underbara sidor utan den är fantastiskt spännande också! Fred och George är bättre än någonsin, det är hemliga möten, Dolores är fullkomligt avskyvärd, och den outhärdliga sorgen och smärtan i slutet är magnifikt beskriven, av hänsyn till de människor som inte läst boken ännu låter jag bli att ta upp vad det handlar om. Min bok är helt sönderläst och älskad och står med de andra på hedersplatsen i hyllan där jag alltid ser dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *