12:15. Aldrig få min uggla.

12:15. Aldrig få min uggla.

Jag hoppar på denna igen, med femton böcker. Nummer tolv, En bok som har med en sak jag aldrig ska göra att göra har gäckat mig olidligt länge, för hur skall jag veta vad som ska eller inte ska komma att hända? Nåväl. Nu har jag kommit fram till det tråkigaste, och sorgligaste.

Jag kommer aldrig få min uggla med brev från Hogwarts. Jag kommer antagligen aldrig öppna en garderob och däri finna Narnia, Peter och Susan blev ju för gamla flera år yngre än mig även om några ordentliga åldersmarkörer för hur gammal man skall vara för att få entra Narnia aldrig ges. Antagligen är jag också för gammal för att bli elev på Vampire Academy. Troligtvis har jag fortfarande en chans att komma till OZ, om man tittar till ålder enbart, men hittills har orkanernas frånvaro ekat. Även om jag inte önskar mig ett Hungerspel att delta i är jag för gammal för det också. Jag är för gammal för det mesta, att se fram emot zombieapokalypsen kanske blir det enda som finns kvar?

0 thoughts on “12:15. Aldrig få min uggla.

  1. Jag kan inte annat än att hålla med. Det gör faktiskt lite ont i mig att allt fantastiskt jag läst om inte kommer att hända mig. Förutom apokalypsen (kanske), men där ser jag väl mer fram emot post-apokalypsen än att springa runt och vara livrädd och försöka ta död på zombies el. dyl. Måste bara tipsa om en underbar bok som känns lite som en homage till Narnia, The Magicians av Lev Grossman. Så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *