10 minuters paus.

10 minuters paus.

Jag har som titeln på inlägget antyder tio minuters paus på jobbet, jag har försökt planera min läsning ordentligt då det blir en hel del nu i litteraturvetenskapen. Men! Jag ville passa på att tipsa om en hemsida, Pottermore. Harry Potter böckerna är färdiga, alla filmerna är över och det uppstår ett tomrum hos de flesta skulle jag tro, i alla fall. PPD, så att säga (Post Potter Depression). Men nu kommer en hemsida som J.K Rowling själv varit med att lansera, den beskrivs såhär; Pottermore is an exciting new website from J.K. Rowling that can be enjoyed alongside the Harry Potter books. You can explore the stories like never before and discover exclusive new writing from the author. It is FREE to join and use, and is designed to be safe for people of all ages. Det har varit prov registrering under sensommaren som jag till mitt missnöje helmissade men i Oktober öppnar det för alla så pass på och gå med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *