10 kronors peppen.

10 kronors peppen.

Hej hörni! Förlåt att det varit så dålig aktivitet här inne, men jag är förkyld och mosig i hjärnan. De senaste dagarna har jag slagit upp hemmakontor i sängen och dricker vätskeersättning medan jag förbannar att solen skiner där ute. Det blir inte så mycket energiöverflöd då. Men i dag ska jag förhoppningsvis ta mig ut och träffa lite folk, och nu tänkte visa en extremt gullig grej.

I söndags gick jag på stan med mamma och vi stack in huvudet på TGR, med mig hem följde denna skönhet för en tia. En miniatyrvimpelgirlang.

Numer bor den i bokhyllan och gör den ännu lite festligare och gladare, sådant kan en aldrig få för mycket av.

0 thoughts on “10 kronors peppen.

  1. Har läst din blogg i säkert ett år men inte kommenterat ännu. Tänkte bara tala om hur mycket jag tycker om den. Jobbar själv i bokbranschen, så tycker att det är extra kul att läsa den av den anledningen – har fått många boktips härifrån. Det är tack vare dig som jag upptäckte Rainbow Rowell. 🙂 Vill förresten ha din bokhylla (med innehåll)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *